Om

Om Malermester Peter Carlsen A/S


Malermester Peter Carlsen A/S er et af Aalborgs ældste malerfirmaer. Malerfirmaet blev grundlagt i 1890 under navnet H. P. Jørgensen, og har siden 1963 været drevet og ejet af familen Carlsen; først af fader Erik Carlsen, fra 1986 af sønnen Peter Carlsen og siden 2018 af sønnesønnen, Tue Carlsen, som idag ejer firmaet. Firmaet har værksted midt i Aalborg.

 

Malermestermester Peter Carlsen A/S har leveret godt malerarbejde i 130 år - både til private og erhvervskunder i hele Nordjylland. Idag drives malerforretningen af Tue og Peter Carlsen - et kvalitetsbevidst familiefirma med 3-5 svende og 1 lærling - en fast kerne af dygtige medarbejdere, der er ansat året rundt. Det giver den nødvendige stabilitet og kvalitet, der kræves i dagens Danmark. Firmaet overholder dansk lovgivning og alle arbejder under dansk overenskomst. Vi anvender kun produkter, som er godkendt efter danske regler.

 

Kunden i centrum og høj kvalitet er grundstenen i firmaet. Både Tue, Peter og malersvendene har bred og mange års erfaring inden for malerhåndværket og kan give stor faglig viden fra sig. Godt håndværk er vigtigt - også for fremtidens generationer. Derfor prioriterer Malermester Carlsen også at uddanne lærlinge og holde maleruddannelsen i gang. 

 

Firmaet bygger på mange gamle traditioner og behersker gamle malerteknikker som eksempelvis guldarbejde, åring, mamorering og linoliemaling. Malermester Peter Carlsen A/S har udført mange spændende malerprojekter i Aalborg og omegn, blandt andet renovering og maling af Det gamle Rådhus, Vor Frue Kirke, Kunstmuseet, Aalborg Kommune administrationsbygning, institutioner, boligforeninger og forretninger, boliger og sommerhuse for private kunder. Se flere referencer >>

 

Alle ansatte bliver løbende efteruddannet, og vi sørger for at holde os ajour med nye teknikker, bl.a. tapetarbejde, epoxy maling, gulvmaling m.m. Malermester Peter Carlsen er medlem af Danske Malermestre.

Tue Carlsen

Malermester, ejer

 

Mobil: 40 16 34 57

 

Peter Carlsen

Malermester

Mobil: 20 16 05 94

 

 

EN RIGTIG MALER

  • Medlem af Danske Malermestre
  • Malerarbejde med Garantiordning
  • Professionelt håndværk
  • Kvalificeret rådgivning

FACEBOOK

Følg din malermester
på facebook

KØB MALING

Ønsker du selv at udføre malerarbejdet?

Køb kvalitetsmaling til god pris og
få råd og vejledning hos
Malermester P. Carlsen

98 12 05 94

MALERMESTER PETER CARLSEN A/S