Malerarbejde

GODT MALER-ARBEJDE

 

"Malermester Peter Carlsen udfører malerarbejde både for private og erhvervs-kunder. Store som små!

Hos denne kunde har vi udført diverse malerarbejde både ude og inde."

MALERARBEJDE

 

Skal gavlen males, facaden renoveres eller trænger træværket til oliebehandling? Måske bygger du nyt hus og leder efter en total malerentreprise? Malermester Peter Carlsen i Aalborg udfører alle typer opgaver inden for malerfaget,  både for private og erhvervskunder i hele Nordjylland. Udendørs såvel som indendørs malerarbejde. Ingen opgaver for små i vores optik. Malerarbejde tager tid og omhu, og det kræver uddannede svende og omhyggelige lærlinge.


Når du vælger Malermester Peter Carlsen får du med sikkerhed kvalitetsmalerarbejde udført med faglig stolthed. Du får kvalificeret faglig rådgivning med hensyn til farver, rum, lys og materialevalg. Vi har leveret godt malerarbejde i Ålborg og omegn mere end 130 år - og det er med garanti! Malermester Peter Carlsen er medlem af Danske Malermestre og omfattet af Danske Malermestres Garantiordning og Håndværkets Ankenævn. Når du vælger "en rigtig maler" - en malermester med et "blåt M", har du sikkerhed for, at arbejdet bliver udført fagligt korrekt og professionelt. Læs mere om Byg Garantiordning.


Vi tilbyder Malerarbejde All Inclusive. Det betyder, at vi flytter dine møbler, dækker af, tager billeder ned og maler. Når malerarbejdet er udført med omhu, sætter vi på plads, hænger billeder op, rydder op og gør rent. Det kalder vi All Inclusive - det er nemt for dig. inden arbejdet påbegyndes - og sætter det naturligvis på plads igen, når malerarbejdet er afsluttet.

Læs mere om malerarbejde all inclusive >>

 

Malermester Peter Carlsen udfører bl.a.:

  • Malerarbejde - ude og inde
  • Kalk, cement og  murmaling
  • Træværk
  • Tapet, opsætning af fotostater m.v.
  • Tapet - og malerarbejde ved nybyg
  • Renovering af huse og facader
  • Fjernelse af graffiti
  • Forgyldning
  • Nanoteknologi maling.

 

Malermester Peter Carlsen er et kvalitetsbevidst malerfirma, som ikke går på kompromis med fagligheden. Vi sørger for at holde os opdaterede inden for nye teknikker og produkter. Vi lægger stor vægt på at overholde indgåede aftaler og afgivne tilbud. 

MALERARBEJDE

ALL INCLUSIVE

Vi fjerner dine møbler, billeder m.m. og stiller på plads igen, når maleropgaven er udført.

Læs mere >>

KUNDERNE SIGER...

"Vi er meget tilfredse med malerarbejdet - veludført, kom til tiden og venlige malersvende" 


Tommy, renovering i Gug

KUNDERNE SIGER...

"Behageligt samarbejde, godt malerarbejde. Pris og kvalitet hænger sammen. 


Anne, nybyg Gistrup