Renovering

AALBORG RÅDHUS


Gennemgribende renovering af "Det gamle Rådhus" i Aalborg centrum - malerarbejde både ude og inde"

RENOVERING


Malermester Peter Carlsen udfører diverse former for renoveringsopgaver og malerarbejde på bygninger og facader. Vores svende har mange års erfaring med restaurering af fredede bygninger i Aalborg og omegn og behersker bl.a. teknikker som linoliemaling, guldarbejde, nanoteknologimaling, fjernelse og forebyggelse af grafiti.


Er du i gang med renovering af din villa eller fritidsbolig, så brug Malermester Peter Carlsen til at lave den sidste finish på malerarbejdet. Det gode håndværk er netop essentielt for at opnå det flotteste resulatat, og det garanterer vi. Vi spartler, sliber, grundmaler, tapeserer og maler ved renoveringer og ombygninger for privatkunder, erhverv, boligforeninger, forretninger, skoler og andre kommunale institutioner.


Vi kører i hele Nordjylland og hjælper også med renovering og maling af sommerhuse og fritidsboliger, så du netop kan holde fri, når du har fri. Husk vi tilbyder også Malerarbejde All inclusive - så du slipper for det kedelige før- og efterarbejde.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

KUNDERNE SIGER...

God rådgivning og sparring før og under renovering og tilbygning på vores hus. Flot og veludført malerarbejde. Venlige medarbejdere. Varmeste anbefalinger. 


Jesper M., Klarup

KONTAKT

Malermester Peter Carlsen

Tlf. 98 12 05 96

Mobil 40 19 64 57


KUNDERNE SIGER...

Godt arbejde, flot finish og venlige ansatte.Kom som aftalt og ryddede op efter sig. Super tilfreds med malerarbejdet på vores sommerhus, der trængte til maling ude og inde.


Tommy, Blokhus