Om

Malermester Peter Carlsen


Et af Aalborgs ældste malerfirmaer

Malerfirmaet blev grundlagt i 1890 under navnet H. P. Jørgensen, og har siden 1963 været drevet og ejet af familen Carlsen; først af fader Erik Carlsen, fra 1986 af sønnen Peter Carlsen og siden 2018 af sønnesønnen, Tue Carlsen, som idag ejer firmaet. Firmaet har værksted i Aalborg C.

Malermester Peter Carlsen er medlem af Danske Malermestre.

 

Godt malerarbejde i 130 år

Malermestermester Peter Carlsen har leveret godt malerarbejde i 130 år, både til private og erhvervskunder i hele Nordjylland. Idag drives malerforretningen af Tue Carlsen - et kvalitetsbevidst familiefirma med 3-5 svende og 1 lærling - en fast kerne af dygtige medarbejdere, som er ansat året rundt. Det giver den nødvendige stabilitet og kvalitet, der kræves i dagens Danmark. 


Firmaet overholder dansk lovgivning og alle arbejder under dansk overenskomst.

Vi anvender kun produkter, der er godkendt efter danske regler.

 

Kunden i centrum og høj kvalitet

er grundstenene i firmaet. Tue Carlsen og malersvendene har bred og mange års erfaring inden for malerhåndværket og kan give stor faglig viden fra sig. Godt håndværk er vigtigt - også for fremtidens generationer. Derfor prioriterer Malermester Carlsen også at uddanne lærlinge og holde maleruddannelsen i gang. 

Firmaet bygger på gamle traditioner og behersker gamle malerteknikker som eksempelvis guldarbejde, åring, mamorering og linoliemaling. Alle ansatte efteruddannes løbende, og vi sørger for at holde os ajour med nye teknikker, bl.a. tapetarbejde, epoxy maling, gulvmaling m.m.


Referencer

Malermester Peter Carlsen har udført mange spændende projekter i Aalborg og omegn, blandt andet renovering og maling af Det gamle Rådhus, Vor Frue Kirke, Kunsten, Aalborg Kommune administrationsbygning, institutioner, boligforeninger og forretninger, boliger og sommerhuse for private kunder. Se flere referencer >>Tue Carlsen

Malermester, ejer

 

Mobil: 40 16 34 57

 

EN RIGTIG MALER

  • Medlem af Danske Malermestre
  • Malerarbejde med Garantiordning
  • Professionelt håndværk
  • Kvalificeret rådgivning

KØB MALING

Vil du selv udføre malerarbejdet?


Køb kvalitetsmaling til god pris
hos Malermester Peter Carlsen.

Råd og vejledning er GRATIS

FACEBOOK

Følg din maler på facebook